Tulevaisuuden ratkaisut eläintiloille jo tänään

Siipikarjatalouteen

Lue lisää ›

Sikatalouteen

Lue lisää >

Nautatalouteen

Lue lisää ›

Teknologiaa ja sähköalan palveluita kotieläintiloille

Far-Tec Oy myy teknologiaa sekä niihin liittyviä palveluita kotieläintiloille. Lisäksi tarjoamme sähköalan palvelua niin yksityille, yrityksille, maataloukseille, teollisuuteen kuin julkiselle sektorille.

Varmistamme asiakkaalle toimivat ratkaisut tilakohtaisesti. Toimimme yhteistyössä korkealuokkaisten laitevalmistajien kanssa tarjotaksemme kattavan, laadukkaan tuotevalikoiman tilojen yksilöllisiin tarpeisiin. 

Olemme mukana kehittyvässä maataloudessa ja kehitämme palveluitamme jatkuvasti siten, että ne vastaavat tulevaisuuden haasteita.

Ota yhteyttä ›

Teollisuuden sähköosaaja

Tarjoamme teollisuuteen ja yrityksille mm. 

  • sähkö- ja automaatioasennukset, -korjaukset ja -huollot
  • ilmanvaihtokorjaukset ja -huollot
  • suunnitelmat

Olemme toteuttaneet sähköurakoita lukuisiin erilaisiin kohteisiin, kuten teollisuushalleihin, toimistoihin, omakotitaloihin ja kirkkoihin.

Ammattitaitoinen asentaja ja laadukkaat tuotteet varmistavat järjestelmän turvallisen ja häiriöttömän toiminnan.

Lue lisää ›

TEWE Elektronic – ruokintajärjestelmien markkinajohtaja

Maahantuomme ainoana Suomessa alansa markkinajohtaja  TEWE Elektronicin tuotteita. TEWE Elektronic on saksalainen pitkän linjan maatalouslaitevalmistaja, joka on erikoistunut erityisesti sikatalouden ruokintajärjestelmiin. 

Myymme ja asennamme koko järjestelmän tai tarvittaessa myös osia eri kokoisten tilojen tarpeisiin. Lisäksi huollamme laitteet, ja verkkokaupassamme ja myymälässämme on kattava valikoima varaosia ja muita tuotteita tilojen tarpeisiin. Tarjoamme asiakkaillemme ympärivuorokautisen neuvonta- ja päivystyspalvelun. 

Kysy lisää ›

Tuotteet kätevästi kotiovelle verkkokaupastamme!

Ostoksille ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita