Rakennuttamista vahvalla ammattitaidolla koko Pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä!
Rakennuskypärä

PP-Con Oy on asuntotuotannon rakennuttamiseen erikoistunut yritys Helsingissä. Yritys rakennuttaa asuntoja pääkaupunkiseudulla ja muualla Uudellamaalla lähes 30 vuoden kokemuksella. Helsingin ohella PP-Con Oy palvelee muun muassa Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa. Kysy rohkeasti lisää palveluista.

Uudistuotantoa ja korjausrakentamista vuodesta 1993

Vuonna 1993 perustettu PP-Con Oy toimii sekä uudistuotannon että korjausrakentamisen rakennuttamis-, asiantuntija- ja valvontatehtävissä. Yrityksen taustalla on DI Pekka Pöyhönen, kokenut diplomi-insinööri. Hän on erikoistunut asuntorakentamisen rakennuttamistehtäviin vuodesta 1984 alkaen.

 

Tällä hetkellä yritys toimii yrittäjävetoisesti, eikä muuta henkilökuntaa ei ole. Toimeksiantojen mukaan käytetään kuitenkin tarvittaessa yhteistyöverkostoja, joten PP-Con Oy:llä on valmius ottaa vastaan mittaviakin toimeksiantoja rakennuttamisen saralla.

 

Jos etsit asuntorakentamisen kokenutta asiantuntijaa pääkaupunkiseudulta suureen tai pieneen projektiin, ota yhteyttä!

Valitse rakennuttaja rautaisella kokemuksella

Osaamiskuvake

Vahva osaaminen

PP-Con Oy:n rautaisen ammattitaidon taustalla on alan koulutus ja lähes 30 vuoden kokemus rakennuttamisesta erilaisissa kohteissa ja projekteissa.

Palvelukuvake

Joustavat palvelut

Palveluvalikoima kattaa sekä uudis- että korjausrakentamisen kaikenlaisille asiakkaille yksityisistä yrityksiin. Yritys joustaa asiakkaan tarpeiden mukaan.

Toimintakuvake

Laaja toiminta-alue

Yritys palvelee joustavasti Uudenmaan alueella. Toiminta-alue kattaa Helsingin ja muun pääkaupunkiseudun ohella myös lähipaikkakunnat Kauniaisista Sipooseen.

Lähes 200 rakennusprojektin kokemus

PP-Con Oy:n vankka kokemus on kertynyt yli 300 erilaisen rakennuttamisprojektin kautta. Toimintansa aikana yritys on ollut toteuttamassa reilusti yli 70 uudisrakennushanketta sekä yli 200 erilaista korjausrakentamishanketta. Tavoitteena on aina toteuttaa asiakkaan toiveet viimeistä piirtoa myöten.

 

Oli kyse sitten ullakkokohteen uudistamisesta, uudiskohteesta tai vaativasta kosteusvaurioselvityksestä, työ hoituu PP-Con Oy:n avulla sujuvasti. Yrityksen toimintaa ohjaa yksilöllisen ja henkilökohtaisen palvelun periaate. Asunto- ja korjausrakentamisen kulttuurin muuttuminen yhä asiakaslähtöisemmäksi on pitkä prosessi, jonka eteen kannattaa työskennellä.

Tutustu referensseihin

Ammattirakennuttaja takaa korkealaatuisen rakentamisen

Ammattitaitoinen rakennuttaja pitää huolen, että uudis- ja korjausrakennusprojektit toteutetaan alusta loppuun turvallisesti ja luotettavasti. Valitsemalla kokeneen rakennuttajan voit säästää omaa aikaasi ja välttää rakentamiseen liittyvän stressin. Ammattilaisen käsissä projekti sujuu aikataulussa, ja rakennuttaja pitää sinut ajan tasalla hankkeen etenemisestä ja muista yksityiskohdista.

 

PP-Con Oy hallitsee sekä uudisrakentamisen että haastavankin korjausrakentamisen. Jos haluat laittaa vanhat tilat uuteen uskoon tai rakentaa uutta, rakentamisen valvonta, suunnittelu ja toteutus onnistuu rakennuttajan avulla sujuvasti.